Geräte & Zubehör
Carrot top pesto
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
490 g
Zutaten
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 490 g
Natrium
1124.1 mg
Protein
75.2 g
Kalorien
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Fett
258.5 g
Ballaststoff
19.3 g
Gesättigte Fettsäuren
47 g
Kohlenhydrate
39.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Stewed prunes
55 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Banana oat clusters
55 Min
Community fave brown rice salad
55 Min