Geräte & Zubehör
Carrot top pesto
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
490 g
Zutaten
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 490 g
Natrium
1124.1 mg
Protein
75.2 g
Kalorien
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Fett
258.5 g
Ballaststoff
19.3 g
Gesättigte Fettsäuren
47 g
Kohlenhydrate
39.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Dukkah
10 Min
Pumpkin seed mix
40 Min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 Std. 15 Min
Lemon curd
20 Min
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min