Geräte & Zubehör
Warm capsicum and tomato salad with olives
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow capsicums flesh pierced2
-
red capsicum flesh pierced1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil (see Tips)40 g
-
dried bay leaf1
-
fennel seeds1 tsp
-
olives drained (see Tips)100 g
-
sherry vinegar (see Tips)20 g
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)230 g
-
ripe tomatoes cut into wedges3
-
fresh basil leaves only, for garnishing
-
shaved Parmesan cheese to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
772.6 mg
Protein
5.4 g
Kalorien
710.7 kJ /
169.2 kcal
Fett
11.6 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.