Geräte & Zubehör
Snapper with Spiced Oil
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
2 portions
Zutaten
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
184.4 mg
Protein
56.5 g
Kalorien
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Fett
38.9 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
16.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Air-Fry Sensor
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Keine Bewertungen
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Keine Bewertungen
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Protein Boosted Banana Bread
2 Std.
Fish and Chips
30 Min
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
Brown Rice Milk
10 Min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Cinnamon Dolce Coffee
15 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.