Geräte & Zubehör
Sushi Waffles
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 pieces
Zutaten
-
sushi rice400 g
-
water875 g
-
oil for brushing waffle maker
-
crème fraîche400 g
-
wasabi paste to taste15 - 30 g
-
lime juice, freshly squeezed plus extra for drizzling10 g
-
honey10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless cut in thin slices (see tip)250 g
-
tuna, sashimi grade250 g
-
prawns, cooked16
-
mango, ripe cut in thin slices1
-
avocado cut in thin slices1
-
cucumber (cut in long strips lengthways with a vegetable peeler)8 slices
-
lime cut in wedges1
-
salmon roe8 tsp
-
nori seaweed crumbled1
-
sesame seeds black and white, for sprinkling
-
sriracha sauce for sprinkling
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
670.5 mg
Protein
40.5 g
Kalorien
3711.9 kJ /
887.2 kcal
Fett
34.9 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
14.7 g
Kohlenhydrate
103.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
#FoodGoals
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 Std. 15 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 Std. 40 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Ravioli Broth with Beef
30 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.