Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

4.0 (1 Bewertung)

Zutaten

  • 450 g zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water
  • 570 g mushroom, fresh, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 30 g shallot, halved
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 30 g red wine, or Marsala wine
  • Parmesan cheese, grated, to serve (see Tip)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
733.3 kJ / 175.3 kcal
Protein
6.4 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Fett
11.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Ballaststoff
3.4 g
Natrium
621.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte