Geräte & Zubehör
Pears in Orange Syrup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
3 portions
Zutaten
-
orange finely grated zest only1
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
Marsala wine, sweet or dry60 g
-
½ tsp ground cinnamoncinnamon stick1
-
pears approx. 3 large pears, peeled, halved, core removed600 g
-
caster sugar60 g
-
vanilla ice cream for serving (see tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
90.1 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoff
7.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
85.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Plum brioche buns
2 Std. 30 Min
Festive Camembert Wreath
1 Std. 50 Min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 Std. 30 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.