Geräte & Zubehör
Slow-cooked Chickpea Stew
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered80 g
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
potatoes peeled, diced (3-4 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
smoked paprika2 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
fresh baby spinach250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
265 mg
Protein
9 g
Kalorien
920 kJ /
219 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
67 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Veggie Wellington
2 Std.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Seitan Chilli
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min