Geräte & Zubehör
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
broccoli florets200 g
-
fresh salmon fillets (150-180 g each)4
-
salt plus extra to taste
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
tikka paste4 tsp
-
red lentils50 g
-
lemon zest only½
-
fresh ginger sliced2 cm
-
carrots cut into chunks300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
50 g olive oilbutter cut in pieces50 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh coriander plus some extra leaves to garnish2 sprigs
-
milk100 g
-
cream (optional) to garnish4 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
39.4 g
Kalorien
2360 kJ /
564 kcal
Fett
35 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
UAE 2025
4 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Mint lemonade
5 Min
Fish and Chips
30 Min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
White chocolate and pistachio madeleines
4 Std. 35 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Plum Clafoutis
1 Std. 15 Min
Apple Tart
1 Std.
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 Min
Mango frozen yogurt
5 Min
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min