Kompatible Versionen
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 140 g Parmesan cheese, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut in pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
oder 300 g canned artichoke hearts, drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 dried cannelloni tubes (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk, cut in pieces
- 30 g onion
- 40 g carrot, cut in pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
oder 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 39 g
- Ballaststoff
- 12.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tzatziki
20 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Spanish tomato sauce
25 Min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Mushroom Taco Filling
35 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min