Geräte & Zubehör
Mediterranean pearl barley risotto
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, washed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
fine salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (optional)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgette sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)50 g
-
almond butter, white60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16 g
Kalorien
2159 kJ /
517 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
8.5 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vibrant Vegan
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Baked falafel kofta
Keine Bewertungen
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Paella with kidney beans
55 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min