Geräte & Zubehör
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Vorbereitung 50 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1133.6 mg
Protein
25.9 g
Kalorien
4648.2 kJ /
1106.7 kcal
Fett
64.4 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
40.6 g
Kohlenhydrate
108.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Ricotta
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Cacao banana porridge
15 Min
Watermelon and chia yoghurt pops
5 Std. 45 Min
Florentine potato cakes
40 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 Min
Mint choc chip ice cream
4 Std. 15 Min
Spiced chocolate doughnuts
45 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Pizza log
1 Std. 55 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min