Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Eier
- 150 g Mehl
- 15 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 4 Prisen Muskat
- 10 Prisen Pfeffer
- 30 g Butter
- 80 g Olivenöl
- 150 g Toastbrot, in Würfeln (5 mm)
- ½ TL Paprika edelsüß
- Wasser zum Kochen
- 2 Schalotten, halbiert
- 30 g Apfelessig
- 40 g Apfelsaft
- 400 g Strauchtomaten, in dünnen Scheiben
- 100 g Babyspinat, frisch, geputzt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2347 kJ / 560 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffelsalat Badische Art
6óra
Schnittlauchkuchen
2h
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Herzhafte Krautkrapfen mit Speck
1 godz. 20 min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1 godz. 20 min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Ravioli alla napoletana
1h
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Kas-Press-Knödel
45 min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Schupfnudeln
2h