![Caldo freddo di risotto al baccalà Caldo freddo di risotto al baccalà](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9AD1DC4-7BBB-456E-AC61-F501BEA5E26A/Derivates/92465707-188B-4293-B59D-0955F5C35BDF.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 29 g
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