Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 6.4 g
In Collections
Alternative recipes
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffeln in Senf-Wein-Sauce
1 Std. 15 Min
Hackbraten Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Königsberger Spargel-Ragout
1 Std.
Buletten mit Pilzrahm
1 Std.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.