Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Carbohydrates
- 14.6 g
- Fat
- 12.7 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Polpettone in crosta
1h 10min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Trancetti all'albicocca
1h 10min
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45 min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Hot dog
4h 55 min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min