Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Carbohydrates
- 14.6 g
- Fat
- 12.7 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Grissini al cioccolato
50 min
Panini all'olio
3h 10min
Rosette
5h 20min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1h 25min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Bocconcini di hamburger
2h 35min
Pizza romana scomposta
3sa 20 dk
Trancetti all'albicocca
1 godz. 10 min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Piccoli polpettoni in crosta
1 godz. 10 min
Bomboloni salati
3sa 20 dk