Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Carbohydrates
- 28.6 g
- Fat
- 34.2 g
- Saturated Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 2041.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Lasagne del boscaiolo
2 godz. 15 min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Pizza del pastore
5h
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1 godz. 35 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Lasagna di zucchine
2h
Zucca Acorn gratinata
2h
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2 Std. 5 Min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min