Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova medie
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1000 g di tartufi di mare, spurgati e lavati (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Carbohydrates
- 38.2 g
- Fat
- 13.4 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Alici ripiene
50min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Amatriciana con cozze
55min
Pastella per fritti
1hod.
Linguine con scampi al limone
No ratings
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
No ratings
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1h 30min
Muffin cardinali
50min
Bavette con scampi all'arancia
15 dk
Brodetto romagnolo
50min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1sa 45 dk