Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cipolla rossa a rondelle sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di acqua
- 6 uova, leggermente battute
- 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 fette di pane casereccio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Carbohydrates
- 29.1 g
- Fat
- 26.8 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Frittata allo speck
35 Min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Frittata solo albumi
35 Min
Zucchine alla menta
30min
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15min
Uova filanti
15min
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Contorno di zucchine e mais
35 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min