Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cipolla rossa a rondelle sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di acqua
- 6 uova, leggermente battute
- 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 fette di pane casereccio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Carbohydrates
- 29.1 g
- Fat
- 26.8 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Carote tiepide alla salvia
35 min
Uova alla greca
40 min
Uova filanti
15 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Verdure saporite
40 min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Verdure in umido
40 min
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Contorno di zucchine e mais
35 min
Uova alla piemontese
45 min