Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (optional)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Carbohydrates
- 3.9 g
- Fat
- 22.9 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Spada alle erbe con olive
40min
Pesce persico ai carciofi
30min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada agrumato
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Baccalá alle olive
25min
Pesce spada al salmoriglio
5 dk
Salmone al cartoccio
35min