Torta di zucca con farina di farro

Torta di zucca con farina di farro

4.6 30 ratings
Prep. 10 min
Total 55 min
12 porzioni

Ingredients

  • di chicchi di farro "spelta"
    300 g
  • di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
    250 g
  • uova
    5
  • di zucchero di canna
    250 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaio
  • di olio di oliva
    120 g
  • di lievito in polvere per dolci
    2 cucchiaini
  • di gherigli di noci
    100 g

Nutrition per 1 porzione

Calories 344 kcal / 1437 kJ
Protein 7.2 g
Fat 18.6 g
Carbohydrates 36.9 g
Fibre 4.8 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...