![Œufs de caille en meurette Œufs de caille en meurette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03B0DF8F-6B6F-419C-B97B-D029047FB90C/Derivates/C442EA1F-887F-4F63-9A90-0F0099F856C1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 21.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Cuisson des œufs
20min
Mouclade
1h
Œuf poché sauce meurette
1h
Bavarois tomate-fraise
2 Std. 25 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1h
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Beurre d'escargot
10min
Cervelle de canuts
12h
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h