Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 1.6 g
- Fibre
- 0.5 g
Alternative recipes
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Sauce rouille
10 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Mouclade
1h
Œufs cocote à l'oseille
40 min
Moules au roquefort
40 min
Sauce gribiche
15 min