Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio, senz'anima
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
- 1 tartufo nero fresco (scorzone)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Crauti
96u.
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Insalata di cavolfiori e patate
30 min
Taccole speziate all'asiatica
30 min