Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Crema spalmabile alla mortadella
15 min
Tartine tonno e ceci
30 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Crema spalmabile al tonno
15 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Crema spalmabile al salmone
10 min
Crema spalmabile di funghi
35 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Paté ai due salmoni
1hod.
Olio al timo e aceto di lamponi
No ratings
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min