Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (optional)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline tagliate ad anelli
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1430.2 kJ / 341.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 23.8 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse di baccalà
45 Min
Puntarelle alla romana
15 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Insalata di calamari e pesche
40 Min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Scampetti con maionese alla senape
30 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Vongole e cozze alla marinara
3u.
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min