Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zucker
- 500 g Magertopfen
- 200 g Naturjoghurt, fest
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l Milch)
- 3 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- ½ Zitrone, Schale abgerieben und Saft gepresst
- 400 g Marillen
- 50 g Butter
- 4 Blätter gezogener Strudelteig aus dem Kühlregal
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1344 kJ / 321 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1.7 g
Alternative recipes
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Milchrahmstrudel
1sa 55 dk
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Topfengolatschen
50 min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Apfelschlangerl
2h
Sonntags-Striezel
2h 15min