Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 - 5 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, längs halbiert, entkernt
- 150 g Wasser
- 120 g Olivenöl
- 50 g Weißweinessig
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Zucker
- 15 g Crema di Balsamico
- 1 TL Meersalz, grob
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ EL Ras el Hanout
- ½ EL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Koriander
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g gemischtes Gemüse (z.B. Fenchel, Möhren, Paprika, Zucchini), in mundgerechten Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 7.1 g
In Collections
Alternative recipes
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Ratatouille-Salat
1h
Fitness-Salat
10min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Mariniertes Gemüse
4h
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 min
Orientalisches Ofengemüse
1 Std. 40 Min
Antipasti-Gemüse
30min
Asiatischer Möhrensalat
10min
Weißkohlsalat
96 godz.
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min