Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Radicchio, in Stücken
- 100 g Eichblattsalat, grün, grob zerzupft
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 45 g Zucker
- 45 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 100 g Öl
- ½ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1193 kJ / 285 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 Min
Romanesco-Salat
1hod. 40min
Spargel-Antipasti
40 Min
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15 Min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Möhren-Joghurt-Salat
5 Min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 Min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 Min
Sellerie-Möhren-Salat mit Lachs
35 Min
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15 Min