Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g de lait
- 30 g de fécule de maïs
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 5 jaunes d'œufs
- farine de blé, pour fariner
- 1 pâte feuilletée maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1333 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 39.1 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 2.8 g
Alternative recipes
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Crème brûlée
2u. 40min
Crème catalane
4u. 25min
Pastéis de nata à la cannelle
2h
Chouquettes
1 Std.
Crème brûlée à la portugaise
25min
Pastis landais
2 Std. 30 Min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10min
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Crème brûlée aux pralines roses
3 Std. 15 Min
Choux vanillés
1h 20min
Tarte aux fruits de la Passion
2h