Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Kerbel, abgezupft
- 10 Radieschen, halbiert
- 2 Äpfel, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- 30 g Milch
- 250 g Saure Sahne
- 500 g Wasser
- 800 g Drillinge, mit Schale
- 8 Matjesfilets
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2935 kJ / 699 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 43 g
In Collections
Alternative recipes
Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen
1 Std. 20 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Nordische Minestrone
30 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Vollkornbrot mit Gurkenfrischkäse und Krabben
10 min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.