Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Haselnüsse
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 500 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken (3 cm)
- 100 g vegane Margarine, etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Semmelbrösel, vegan
- 100 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 10 Zwetschken, frisch
- 2 EL Staubzucker
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 4.2 g
Alternative recipes
Gedämpfte Grießstruderl mit Brombeersauce (vegan)
1h 20min
Gebackene Apfelringe (vegan)
40 min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1 godz. 30 min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20min
Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)
1 godz. 45 min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1 godz. 30 min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Marillenknödel
1 Std. 15 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 godz.
Germknödel mit Mohn (vegan)
1 godz. 30 min
Apfelstrudel
1h 20min