Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Buchweizen
- 1 TL Backpulver
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 30 g Wasser, warm
- 160 g Rohrzucker, etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 TL Vanillezucker
- 250 g Schlagobers
- 400 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 5 EL Himbeermarmelade, fein passiert
- 1 TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt und gehackt (optional)
- 250 g frische Himbeeren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1136 kJ / 271 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Gedeckter Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschken-Mohn-Strudel
2h
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4 Std. 30 Min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5h
Aprikosen-Mandel-Torte
3h
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20min
Karotten-Zucchini-Kuchen mit Frischkäsetopping
2 Std. 10 Min
Schoko-Nuss-Kuchen mit Mango
2h 40min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Schneewittchentorte
5h
Apfelkuchen satt
1 Std. 30 Min