Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di peperoni rossi a listarelle
- 90 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 300 g di petto di pollo a pezzi (2x2 cm)
- 6 cespi di lattuga romana a metà, nel senso della lunghezza
- olio extravergine di oliva q.b.
- glassa di aceto balsamico q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1384 kJ / 321 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 21.2 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3h 40min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5min
Biscottini sandwich salati
1 Std. 30 Min
Omelette greca
35 Min
Uova alla greca
40 Min
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Insalata di surimi e verdure alla giapponese
15min
Tomaselle liguri
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Turbantini affumicati
40 Min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10min
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2h