Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
TM5 TM6

Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura

4.2 (23 ratings)

Ingredients

  • 1000 g di acqua
  • 150 g di spinaci freschi in foglia
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.

Nutrition
per 1 vasetto
Calories
987 kJ / 236 kcal
Protein
15.9 g
Carbohydrates
2.4 g
Fat
18.1 g
Fibre
0.7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes