Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Mentsuyu
- 800 g di acqua
- 10 g di alga kombu sciacquata, a pezzi
- 300 g di salsa di soia
- 200 g di mirin
- 50 g di zucchero semolato
- 20 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Soba e daikon
- 400 g di radice di daikon, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 270 g di noodles per ramen secchi
- 2 fogli di alga nori, a listarelle
- 120 g di cipollotti, a rondelle
- pasta di wasabi pronta, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2033 kJ / 486 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 99 g
- Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 4.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Purè di pastinaca e zucca
50min
Chawan mushi
35min
Calulu di pesce
50min
Biscotti tipo Oreo®
3h 50min
Involtini estivi
30min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 Std. 30 Min
Soba con cipollotti e anatra
2 Std. 20 Min
Tzatziki (senza lattosio)
12h 20min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Chiocciole raw al cocco
12hod. 25min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1 Std. 10 Min