![Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c8bf2e22-6d48-4f6b-842e-d1e239d7491d/Derivates/014fc310-cf92-408b-a19e-61173febbf86.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 TL Dijonsenf
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise zum Würzen
- 400 g Rindfleisch, Beiried, im Ganzen
- 30 g Rapsöl, etwas mehr zum Braten
-
500
g Hokkaidokürbis
or 500 g Butternuss-Kürbisfleisch - 250 g rote Paprika
- 120 g Zwiebeln
- 120 g Kürbiskernöl
- 120 g Kürbiskerne, geröstet
- 120 g Parmesan, in Stücken
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 20 g Wasser
- 200 g Tagliatelle
- 100 g Crème fraîche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2695 kJ / 644 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 36 g
- Fibre
- 7 g
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