Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de gruyère
- 350 g de chair de potiron, détaillée en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de pâtes sèches, type conchiglie
- 200 g de lardons fumés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2527 kJ / 602 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Carbohydrates
- 59.3 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 4.3 g
In Collections
Alternative recipes
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 Min
Roulé de potiron
1 Std. 30 Min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min