Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Steinpilz-Ravioli
1j 20 menit
Garnelen-Tacos
30 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Garnelenbällchen
30 Min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Limettenpappardelle mit Gambas
1j 20 menit
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 Std.
Ravioli mit Hackfleisch
1 Std.
Ravioli alla napoletana
1 Std.