Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'épinards frais
- 20 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 120 g de lait
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1172 kJ / 282 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Carbohydrates
- 4.8 g
- Fat
- 20.8 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Flan de patate douce aux épices
55min
Gratin de courge
1h
Flans de poireau
35min
Fleurs de courgette et de carotte
40min
Flan d'aubergine
1h
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Flan au brocoli
1h 20 min
Soufflés de topinambours
55min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Chou-fleur en soufflé
55min