Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ¼ TL Safranfäden
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 1 ½ TL Salz
- 2 ½ TL Olivenöl
- 350 g Penne
- 450 g Hähnchenbrust, in Streifen (1 cm)
- 200 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Blattspinat, frisch
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, in feinen Streifen (1 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3267 kJ / 781 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Garnelencurry
35 min
Pasta mit Hähnchen, Pilzen und grünen Bohnen
40min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Penne mit Huhn und Haselnuss
30 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45 min
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30 min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1h
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1h 5min