Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 cipollotti a rondelle
- 6 cuori di carciofo
- 100 g di fave surgelate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di grano (cottura 10 minuti)
- 200 g di ceci lessati sgocciolati e sciacquati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1123 kJ / 269 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Carbohydrates
- 28.4 g
- Fat
- 12.2 g
- Fibre
- 9.9 g
In Collections
Alternative recipes
Fagioli alla contadina
35 min
"Scafata" viterbese
1h 50min
Feijoada
6 Std.
Zuppa di lenticchie alla turca
1hod.
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Zuppa di soia gialla
10j 35 menit
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Zuppa di patate e mais
55 Min
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min
Zuppa di lenticchie rosse
50 Min