Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 270 g di cipolle bianche a fette
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco
- 8 filetti di acciuga
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 30 g di uvetta ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 cucchiaino di zucchero
- sale q.b.
- pepe q.b.
- 200 g di brodo vegetale
- 30 g di pangrattato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Carbohydrates
- 16.8 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà alla veneziana con polenta
1u. 45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà alla livornese
35min
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Lattughe ripiene
1h 10min
Stoccafisso con i porri
50 Min