![Pesto fresco del riciclo Pesto fresco del riciclo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e9ef0f9a-433f-43e8-9a0f-5a338d9d2a55/Derivates/c521ba72-bda1-4c7d-91a3-fca501b960d2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 20 g di pinoli sgusciati
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 2.1 g
- Fat
- 17.6 g
- Fibre
- 0.5 g
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