Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 2.1 g
- Fat
- 17.6 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pesto rosso
15 min
Pesto di rucola
10 Min
Pesto di mandorle
10 Min
Kouign-amann
No ratings
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8 Std. 15 Min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Pesto alle foglie di carota
10 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15 min
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1sa 15 dk
Torta di zucchine
1 Std. 55 Min