Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di carne macinata mista (maiale e manzo o vitello)
- 1 uovo
- 40 g di latte (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Carbohydrates
- 0.5 g
- Fat
- 11.6 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Svizzere di pollo
35min
Nuggets di pollo
25min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
1 Std.
Polpette al sugo
45min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1 Std.
Polpette classiche
1 Std.
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Platessa al pomodoro
30min
Polpette di manzo e salsiccia
40min
Polpette di tacchino e spinaci
40min
Polpette di pollo
25min