![Riso basmati con petto di pollo marinato Riso basmati con petto di pollo marinato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60BEF041-4114-46AA-A486-4EF9EEA2BE06/Derivates/63E24E42-DFEF-49A8-A12B-065FAF6BBE10.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pollo marinato
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero
- 100 - 120 g di cipolle rosse a pezzi
- 3 pompelmi, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 500 g di fettine di petto di pollo, a striscioline (spessore 1 cm)
Terminare la preparazione
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 240 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- 15 g di salsa di soia
- 15 g di salsa tamari
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1405 kJ / 336 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Carbohydrates
- 50.2 g
- Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0.8 g
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