Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
or 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 5.8 g
- Fat
- 8.9 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Strangozzi alla nonna Sabina
2 Std. 5 Min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Gnocchi al pomodoro
1 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Pasta e fagioli
50min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Pancotto
30min
Vellutata di mais
20 dk
Riso e porri
30min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Minestra di semolino
30min