Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane integrale
- 1 pizzico di timo secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Carbohydrates
- 31.3 g
- Fat
- 11.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 0 mg
Alternative recipes
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Vellutata di funghi
50min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Zuppa di porcini
45 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 Min
Vellutata di asparagi
45 Min