Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 30 g di burro
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 65.6 g
- Fat
- 20.2 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta taragna
1h 15min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Risotto al Barolo
30 Min
Canederli allo speck
2h 40min