Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Carbohydrates
- 2.5 g
- Fat
- 27.1 g
In Collections
Alternative recipes
Polpetti affogati
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1hod.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2hod.
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 Std. 10 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Zuppa di baccalà
1hod.
Baccalá alle olive
25min