Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen, in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1342 kJ / 320 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10óra
Crème brûlée
6h
Panna Cotta
5h
Limoncello-Creme
5h
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Mousse au chocolat mit Banane
3h 25min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7ωρ.